Efteling Bosrijk. Het vakantiepark van De Efteling, Kaatsheuvel. Bosrijk Efteling.
Booking.com

Houdt u van een levendige sfeer ? Dan is een Dorpshuys helemaal iets voor u. De Dorpshuysen liggen geschakeld rond een gezellig plein vlakbij het Poorthuys met alle centrale voorzieningen. Uw comfortabele woning heeft een eigen terras en is van alle gemakken voorzien.

Dorpshuys 6-persoons (+/- 70 m2)

Deze geschakelde woning heeft een woonkamer met een zitgelegenheid en televisie, een volledig ingerichte keuken met kookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. Openslaande deuren geven toegang tot het terras met tuinmeubilair. Er is tevens een toilet op de begane grond aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan een met een hoekstapelbed en de overige twee met twee boxspringbedden. Alle bedden zijn bij aankomst al opgemaakt. De badkamer heeft een toilet, bad/douche en wastafel.

 

Dorpshuys 8-persoons (+/- 94 m2)

Deze geschakelde woning heeft een woonkamer met een zitgelegenheid en televisie, een volledig ingrichte keuken met kookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. Openslaande deuren geven toegang tot het terras met tuinmeubilair. Op de begane grond bevindt zich een 2 persoons slaapkamer en een badkamer met douche en wastafel. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan een met een hoekstappelbed en de overige twee met twee boxspringbedden. Alle bedden zijn bij aankomst opgemaakt. De badkamer heeft een bad/douche en een wastafel en er is een tweede toilet op de eerste verdieping.